Hvad du ønsker, skal du få
Hos Benniksgaard er alle muligheder åbne, når menuen skal fastsættes. Vi tager gerne imod specielle ønsker, så I får den helt rigtige menu.
Se vores brede udvalg af allerede sammensatte menuer herunder.
God fornøjelse!
fra kl. 11.00 - 15.00 (mindst 15 personer)
Traditionel brunch
- Leverpostej
- 3 slags pålæg
- Tomatsalat med feta og oliven
- Ostefad med brieskæreost og gorgonzola
- 3 slags marmelade
- Pandekager med ahornsirup
- Honning og chokolade
- Frugtvariation minimum 3 slags
- Røræg, kogt æg og bacon og brunch pølser
- Lune frikadeller
- Mini Croissanter
- Hjemmebagt rugbrød, franskbrød og rundstykker
- Mælk, juice, kaffe og te
Pris per person DKK 219,00
Champagne Brunch
- Velkomstdrink - Et glas mousserende vin
Brunchbuffet - Røræg og bacon og brunch pølser
- Laks med dilddressing
- 2 x sild m. tilbehør
- Tærter med grøntsager
- Svinemørbrad a la creme
- Yoghurt med müsli
- Leverpostej
- 3 slags pålæg
- Ostefad
- 3 slags marmelade
- Pandekager med ahornsirup
- Honning og chokolade
- Frugtvariation
- Lune frikadeller
- Mini Croissanter
- Hjemmebagt rugbrød, franskbrød og boller
- Mælk, juice, kaffe og te
- Senere: Hjemmelavet æbletærte med creme
Pris per person DKK 289,00
For alle brunch gælder: efter kl. 15.00 beregnes DKK 1500,00 pr. påbegyndt time
Ekstra tilbehør:
- Wienerbrød + DKK 16,00 per person
- Oste + DKK 22,00 per person
- Varmrøget laks med æggestand og spinat + DKK 49,00 per person
- Gravet laks med dilddressing + DKK 39,00 per person
- Kold røget skinke med spinat og tomater DKK 19,00 per person
- Hjemmelavet æbletærte med creme eller gammeldags æblekage med makroner og flødeskum + DKK 18,00 per person
- 2 slags tærter med grøntsager, fisk eller noget andet godt + DKK fra 24,- per personfra kl.10.30-15.00 (mindst 15 personer)
Forret
- Dampet rødspættefilet i en vinsauce, grillede tigerrejer krydret med chili og hvidløg, serveres på en bund af rattatouille. Dertil brød med pesto og parmesan bagt i ovn
Hovedret
- Lammekølle fyldt med hvidløg og persille
- Svinemørbrad fyldt med gorgonzola og svøbt i skinke
- Unghanebryst marineret i friske krydderurter med olivenolie
- Benniksgaard kartofler, tomatsalat med mozzarella og basilikum
- Variation af salater
- Vitello Tonnato og kapers
- Lufttørret skinke på salatbund med parmesanost
- Ostefad med druer og kiks
Dessert
- Benniksgaards desserttallerken
eller - Hjemmelavet Tiramisu
Pris per person DKK 399,00
Forret
- Carpaccio af hellefisk m. citronskum, sprød salat og radiser + DKK 15,-
- Saltbagt laks m. limecreme, soltørret cherrytomat, frisk dild og syltet rødløg
- Benniksgaard rejecocktail Hjemme gravad laks m. rævesauce, vagtelæg og sprød salat
- Carpaccio af oksemørbrad m. rucola, balsamico og parmasan + DKK 10,-
- Smørbagt torsk m. hvidvinscreme, krydderurter og sprøde rugbrødsflager
- Serrano skinke m. baby salat, gorgonzolacreme, melon og hvidvinskum
- Variation af laks, salt, røget og cremet m. sprød salat og lime
- Kammuslinger m nødder, rucola og sprød gris + DKK 10,-
Hovedret/Buffet (vælg 1 af hver fra nedenstående)
- Helstegt oksemørbrad + DKK 15,-
Rødvinsmarineret oksefilet + DKK 10,-
Oksecuvette m. krydderurter
Rosastegt kalvefilet + DKK 10,-
Braiseret kalvecuvette m. pernod
Lammekølle m. persille og hvidløg - Svinemørbrad m. gorgonzola og bacon
Nakkefilet m. knust rosenpeber
Svinekam eller ribbensteg m. lauerbær og bygmalt
Indbagt svinemørbrad m. svampe - Kalkuncuvette m. tomat og chili
Sennepsmarineret kalkunbryst m. appelsin
Kyllingebryst m pesto
Kyllingebryst svøbt i bacon
Pocheret kalkun m. krydderurter og serrano
OBS: til alle 3 kødretter, serveres et stort udvalg af salater, grøntsager og forskellige kartoffelretter - dertil 2 saucer.
Ved A la Carte menu, vil der være forskellig garniture + saucer, efter forudgående aftale.
Dessert
- Benniksgaard isroulade m. frugt culis
- Gateau marcell m. syltet frugt og iscreme + DKK 10,-
- Tiramisu a la Mads.
- Pannacotta m. æblegele, vaniljeis og knas
- Variation af chokolade & æblesorbet, "ananas suppe" m. hjemmelavet kokos-is
- Bailey-is m. frisk frugt og karamel
- Pære Belle Helene a la Benniksgaard
Pris DK 399,- pr. person
Ønskes tallerkenanretning af hovedret 50,- kr. ekstra
Børn under 12 år halv pris
Buffet
- 3 slags canapeer
- Variation af Oste, skinke og frugtsticks
- Petit fours
- Inkl. øl, vand, vin og kaffe i 3 timer
Samlet pris per person DKK 550,00 (min. 20 personer)
Buffet
- 2 slags sild
- 2 slags pålæg
- Varmrøget laks fra Big green egg
- Frikadeller med rødkål
- Svinemørbrad a la creme
- Variation af salat
- Ostefad
- Brød og smør
- Kaffe/The og kage
Pris per person DKK 329,00
Æggekage med bacon, rødbeder og rugbrød
Pris pr. kuvert: DKK 79,-
Dansk ostebord med garniture
Pris pr. kuvert: DKK 109,-
Grillpølser / Hot dog med tilbehør
Pris pr. Kuvert: DKK 85,-
Benniksgaard Suppe
Pris pr. kuvert: DKK 85,-
Sønderjysk biksemad
Pris pr. kuvert: DKK 79,-
Pålægsplanke
Pris pr. kuvert: DKK 79,-