Hvad du ønsker, skal du få

Hos Benniksgaard er alle muligheder åbne, når menuen skal fastsættes. Vi tager gerne imod specielle ønsker, så I får den helt rigtige menu.

Se vores brede udvalg af allerede sammensatte menuer herunder.

 

God fornøjelse!

fra kl. 10.30 - 15.00 (mindst 15 personer)

Traditionel brunch

  • Leverpostej
  • 3 slags pålæg
  • Tomatsalat med feta og oliven
  • Ostefad med brieskæreost og gorgonzola
  • 3 slags marmelade
  • Pandekager med ahornsirup
  • Honning og chokolade
  • Frugtvariation minimum 3 slags
  • Røræg, kogt æg og bacon og brunch pølser
  • Lune frikadeller
  • Mini Croissanter
  • Hjemmebagt rugbrød, franskbrød og rundstykker
  • Mælk, juice, kaffe og te

Pris per person DKK 199,00

Champagne Brunch

  • Velkomstdrink
  • Et glas mousserende vin
  • Brunchbuffet
  • Røræg og bacon og brunch pølser
  • Laks med dilddressing
  • 2 x sild m. tilbehør
  • Tærter med grøntsager
  • Svinemørbrad a la creme
  • Yoghurt med müsli
  • Leverpostej
  • 3 slags pålæg
  • Ostefad
  • 3 slags marmelade
  • Pandekager med ahornsirup
  • Honning og chokolade
  • Frugtvariation
  • Lune frikadeller
  • Mini Croissanter
  • Hjemmebagt rugbrød, franskbrød og boller
  • Mælk, juice, kaffe og te
  • Senere: Hjemmelavet æbletærte med creme

Pris per person DKK 289,00

 For alle brunch gælder: efter kl. 15.00 beregnes DKK 1500,00 pr. påbegyndt time

Ekstra tilbehør:

  • Wienerbrød + DKK 16,00 per person
  • Oste + DKK 22,00 per person
  • Varmrøget laks med æggestand og spinat + DKK 49,00 per person
  • Gravet laks med dilddressing + DKK 39,00 per person
  • Kold røget skinke med spinat og tomater DKK 19,00 per person
  • Hjemmelavet æbletærte med creme eller gammeldags æblekage med makroner og flødeskum + DKK 18,00 per person
  • 2 slags tærter med grøntsager, fisk eller noget andet godt + DKK fra 24,- per personfra kl.10.30-15.00 (mindst 15 personer)

Forret

  • Dampet rødspættefilet i en vinsauce, grillede tigerrejer krydret med chili og hvidløg, serveres på en bund af rattatouille. Dertil brød med pesto og parmesan bagt i ovn

Hovedret

  • Lammekølle fyldt med hvidløg og persille
  • Svinemørbrad fyldt med gorgonzola og svøbt i skinke
  • Unghanebryst marineret i friske krydderurter med olivenolie
  • Benniksgaard kartofler, tomatsalat med mozzarella og basilikum
  • Variation af salater
  • Vitello Tonnato og kapers
  • Lufttørret skinke på salatbund med parmesanost
  • Ostefad med druer og kiks

Dessert

  • Benniksgaards desserttallerken
    eller
  • Hjemmelavet Tiramisu

Pris per person DKK 399,00

Forret

  1. Carpaccio af hellefisk m. citronskum, sprød salat og radiser
  2. Saltbagt laks m. limecreme, soltørret cherrytomat, frisk dild og syltet rødløg
  3. Benniksgaard rejecocktail Hjemme gravad laks m. rævesauce, vagtelæg og sprød salat
  4. Carpaccio af oksemørbrad m. rucola, balsamico og parmasan
  5. Smørbagt torsk m. hvidvinscreme, krydderurter og sprøde rugbrødsflager
  6. Serrano skinke m. baby salat, gorgonzolacreme, melon og hvidvinskum
  7. Variation af laks, salt, røget og cremet m. sprød salat og lime
  8. Kammuslinger m nødder, rucola og sprød gris

Hovedret/Buffet (vælg 1 af hver fra nedenstående) 

  1.  Helstegt oksemørbrad
    Rødvinsmarineret oksefilet
    Oksecuvette m. krydderurter
    Rosastegt kalvefilet
    Braiseret kalvecuvette m. pernod
    Lammekølle m. persille og hvidløg

  2. Svinemørbrad m. gorgonzola og bacon
    Nakkefilet m. knust rosenpeber
    Svinekam eller ribbensteg m. lauerbær og bygmalt
    Indbagt svinemørbrad m. svampe

  3. Kalkuncuvette m. tomat og chili
    Sennepsmarineret kalkunbryst m. appelsin
    Kyllingebryst m pesto
    Kyllingebryst svøbt i bacon
    Pocheret kalkun m. krydderurter og serrano

Dessert

  1. Benniksgaard isroulade m. frugt culis
  2. Gateau marcell m. syltet frugt og iscreme
  3. Tiramisu a la mads. Pannacotta m. æblegele, vaniljeis og knas
  4. Variation af chokolade og æblesorbet "ananas suppe" m. hj.lavet kokusis
  5. Baileyis m. frisk frugt og karamel
  6. Pære belle helene a la benniksgaard

Pris DK 399,- pr. person 
Ønskes tallerkenanretning af hovedret 50,- kr. ekstra

Børn under 12 år halv pris

Buffet

  • 3 slags canapeer
  • Variation af Oste, skinke og frugtsticks
  • Petit fours
  • Inkl. øl, vand, vin og kaffe i 3 timer

Samlet pris per person DKK 550,00 (min. 20 personer)

Buffet

  • 2 slags sild
  • 2 slags pålæg
  • Varmrøget laks fra Big green egg
  • Frikadeller med rødkål
  • Svinemørbrad a la creme
  • Variation af salat
  • Ostefad
  • Brød og smør
  • Kaffe/The og kage

Pris per person DKK 329,00

Æggekage med bacon, rødbeder og rugbrød
Pris pr. kuvert: DKK 79,-

Dansk ostebord med garniture
Pris pr. kuvert: DKK 109,-

Grillpølser / Hot dog med tilbehør
Pris pr. Kuvert: DKK 85,-

Benniksgaard Suppe serveret i brødskål
Pris pr. kuvert: DKK 85,-

Sønderjysk biksemad
Pris pr. kuvert: DKK 79,-

Pålægsplanke
Pris pr. kuvert: DKK 79,-