Ægte sønderjysk julefrokost på Benniksgaard Hotel.

Julefrokostmenu:

  • Hvide sild
  • Stegte sure sild
  • Tunmousse
  • Røget laks med dildsovs
  • Æg-rejer-tomat-agurk
  • Lun leverpostej med bacon & champignon
  • Hjemmebagt rugbrød og specialbrød samt smør og fedtegrever
  • Medisterpølse & frikadeller med rødkål
  • Pålægsfad - 3 slags med pynt
  • Sønderjysk grønkål med hamburgerryg & kålpølser, brunede kartofler & rødbeder
  • Ris a la mande med kirsebærsovs
  • Fadøl, vin, vand og kaffe ad libitum

DKK 599,- pr. person (Min. 20 kuverter)

Ved over 40 kuverter, giver vi en mandelgave, som består af en overnatning for 2 pers. med morgenbuffet.

Bestil på info@slet-dette.benniksgaardhotel.dk eller +45 74 65 09 49