Skønne, skræddersyede selskaber og fester på Benniksgaard Hotel

På Benniksgaard Hotel får du den fest, du drømmer om. Vi spiller gerne op til dans, uanset om det er bryllup, fødselsdag, konfirmation eller noget fjerde. Vi klarer alt fra pyntning til oprydning. For nogen starter festen med en afslappet gåtur i det smukke naturlandskab og en kop kaffe foran pejsen, mens andre foretrækker at ankomme festklædte og klar til fest på et fakkelbelyst Benniksgaard Hotel. Og afslutningen kan være lige så forskellig. Det har vi meget erfaring med og derfor skal vi nok hjælpe dig. Fortæl os, hvad du drømmer om, så skræddersyr vi en mindeværdig fest for dig.

Overnatning

Der er ingen grund til at udpege en chauffør inden festens begyndelse. Med 69 værelser har vi gode overnatningsmuligheder fra ægte gårdstemning i den gamle lade og det gamle stuehus til en luksusoplevelse i vores lækre ferielejligheder.

Sammensæt som du vil
For nogen starter festen med en gåtur ned til stranden efterfulgt af hygge med kaffe og kage foran pejsen før aftenens store fest. Andre kommer festklædte og veloplagte til et fakkelbelyst Benniksgaard Hotel. Og nogen vælger at afslutte en dejlig fest med en hyggelig brunchbuffet på terrassen næste formiddag. Vi skal nok hjælpe dig med at få lige dét, du ønsker.

Festlokalerne / selskabslokalerne
Høloftet: Hyggeligt, rustikt lokale, med skøn udsigt over Flensborg Fjord, fra Høloftet er der udgang til en altan, samt nedgang til terrasse og haven. Der er plads til ca. 55 pers.

Rugkammeret: Lille hyggeligt lokale, indrettet i jagtstil, med plads til ca. 15 pers.

Panorama Restauranten: Dejligt stort lydt lokale, med stor pejs og fantastisk udsigt over Benniksgaard Golf Bane og Flensborg Fjord. Kan bruges både ved selskaber på 30 personer og helt op til 100 personer. Der er udgang til stor terrasse.

Pavillon: Hyggeligt lokale, ligger ugeneret lidt for sig selv, med egen terrasse og udgang til have. Der er plads til ca. 70 pers.

Benniksgaard Anneks - Festsalen: Dejligt stort lyst lokale, med stor scene. Benyttes til store fester som f.eks et bryllup - der kan være 135 pers. Der er udgang til udendørsområde.

Kontakt os med det samme ! - KLIK her!