Julebuffet

Fredag 25. november & Lørdag 26. november

 

Menu
 Hvide sild
Hjemmelavede stegte sild i surt
Hjemmelavet tunmousse
Røget laks med dildsovs
Æg & rejer
3 slags pålæg
Lun leverpostej med bacon & champignon
Hjemmelavede frikadeller & medisterpølse med hjemmelavet rødkål
Sønderjysk grønlangkål, hamburgerryg, kålpølser & brunede kartofler
Rugbrød, specialbrød, samt smør & fedtegrever
Hjemmelavet Ris a la mande med kirsebærsovs

 Fadøl, vin, vand & kaffe ad libitum fra 18-01

 Livemusik

749,- pr. person

 Inklusiv overnatning på Benniksgaard Anneks 
1149,- pr. person

 

Ønskes eget lokale eller anden dato...
 -minimum 25 personer

Kontakt Mette på amp@benniksgaardhotel.dk

Ring til os på
+45 7465 0949

Check ind fra kl. 15:00
Check ud senest kl. 11:00