Danish
English
German

A la Carte

  • Benniksgaard Hotel restaurant forret
  • Benniksgaard Hotel restaurant hovedret
  • Så er der serveret ost - A la carte restaurant
  • En lækker dessert til at runde af med
  • A la carte menu Benniksgaard Hotel

 

A la carte menu 

Forret:

Smørbagt torskeryg m. hummerbisque, dild og rødbede

DKK 109,-

Råmarineret oksemørbrad i krydderurtegelé m. sprød salat og parmesan

DKK 119,-

Variation af tomat m. bøffelmozzarella, syltet løg og oliven

DKK 89,-

Hovedret:

Grillet laksesteak m. årstidens garniture og citronconsommé

DKK 199,-

Oksemørbrad m. grønt, pommes saute og whiskeysauce

DKK 289,-

Mørbrad og kæbe af gris m. årstidens garniture, pommes anna og timiancreme

DKK 239,-

Dessert:

Gateau Marcell m. hjemmelavet sorbet og knas

DKK 89,-

Benniksgaard desserttallerken

DKK 95,-

Variation af oste m. hjemmelavet knækbrød, surt og sødt

DKK 139,-

Åbningstider

Åbningstider køkken: Kl. 18:30 - 21:00

Åbningstider restaurant:
Søndag - torsdag: Kl. 18:30 - 22:30
Fredag - lørdag: Kl. 18:30 - 23:30 (senere er muligt efter aftale)


Oplysninger om allergene ingredienser (såsom nødder mm.) i dagens måltid kan du få ved at henvende dig til os i restauranten.

Tilmeld vores nyhedsbrev