Vær gæst hos os – det er en uforglemmelig overnatning i billedskønne Sønderjylland ved Flensborg Fjord

På Benniksgaard har vi i alt 69, dejlige hotelværelser fordelt på syv forskellige værelseskategorier, lige fra Bed & Breakfast til suiter og luksus suite. Du kan læse mere om de enkelte værelseskategorier længere nede på siden.

Vores værelser er beliggende i Den gamle stald og i Stuehuset og har hver især deres unikke charme og særpræg, der afspejler den bygning, de ligger i. De er alle dejligt rummelige, har privat toilet og bad, og har TV samt gratis hurtigt Wi-Fi.

Hygiejne og Ansvar
Sundhedsstyrelsens retningslinjer følges nøje, og i den forbindelse har vi udvidet vores rengøringsrutiner i hele hotellet, hvor vores gæster befinder sig. Toiletter rengøres flere  gange dagligt, og det samme gælder desinfektion af arealer, som ofte berøres af vores gæster. Håndsprit er være tilgængeligt i alle lokaler og mundbind skal bæres af ansatte. Indkøb og brug af handsker til personale og gæsterne. Ekstra forbrug af duge. Ekstra glas på værelserne, efter pålagt lukning af Restaurant kl. 22. Samt ekstra rengøring på værelserne og rensning af tæpper og puder.
Grundet alle disse ekstra udgifter opkræver vi et tillæg 50,- pr. person, pr. nat

Ferielejligheder og Bed & Breakfast
I tilknytning til selve hotellet har vi desuden vores lækre, moderne ferielejligheder, der har privat sauna og spa samt Benniksgaard Bed & Breakfast. Læs mere om de forskellige muligheder og vælg lige dén oplevelse, du søger på Benniksgaard Hotel.

Benefits
Bo på Benniksgaard Hotel og optjen point til nye ophold, via Benefits fra Small Danish Hotels. Læs her hvordan: Benefits - overnatning i Sønderjylland. Pointene kan bl.a. bruges til nye overnatninger eller til indkøb i vores gårdbutik.

 

Tag et kig indenfor på værelserne


Enkeltværelse -Benniksgaard Hotel

Enkeltværelse

Enkeltværelserne består af en enkeltseng og er med privat toilet og bad. Der er god plads til at arbejde og slappe af.

Læs mere

Pris fra 1099,00


Dobbeltværelse med hems

Dobbeltværelse med hems

Standard dobbeltværelse med hems med plads til op til 4 personer - inkl. morgenmad, hyggeligt værelse indrettet på det tidligere høloft.

Læs mere

Pris fra 1529,00


Juniorsuite

Juniorsuite i den gamle stald bygning eller stuehuset,  - inkl. morgenmad, ekstra stort værelse, med hyggelig sofagruppe. Værelset har ikke udsigt.

Læs mere

Pris fra 1729,00


Luksus-suite med udsigt - Panorama udsigt

Luksus-suite med udsigt

Luksus for 2 personer. Med egen udendørs sauna og panorama udsigt over Golfbanen og Flensborg Fjord 

Læs mere

Pris fra 3049,00 

Dobbeltværelse - standard type

Dobbeltværelse

Standard dobbeltværelse inkl. morgenmad, hyggeligt værelse i den gamle staldbygning.

Læs mere

Pris fra 1529,00


Superior dobbeltværelse

Superior dobbeltværelse inkl. morgenmad, hyggeligt værelse, lidt større og lidt nyere end standard værelse. Dejligt stort badeværelse.

Læs mere

Pris fra 1629,00


Superior-suite med udsigt

Superior-suite med udsigt, inkl. morgenmad, stort hyggeligt værelse, med dejlig udsigt over golfbanen og Flensborg Fjord. Nogle har også badekar (ikke alle).

Læs mere

Pris fra 2329,00


Luksus Lejlighed med spa og sauna - En uforglemmelig oplevelse

Ferielejlighed

Ferielejlighed for 2-6 personer, med eget spa og sauna. Der er udsigt til Golfbanen og Flensborg Fjord. 

Læs mere

Pris fra 2449,00