Vær med når verdens største cykelløb kommer til Sønderjylland...

Der er kun få kilometer fra Benniksgaard Hotel ud til ruten, når Touren lægger vejen forbi Sønderjylland i år og er også en god base, for at se Tour de France helt tæt på, når rytterne rammer Slotsbakken i Gråsten

Prøvekør Tour-ruten
Er du nysgerrig efter at vide, hvad verdens bedste cykelryttere egentlig skal udsættes for, når de besøger Sønderjylland? 

Benniksgaard er et godt udgangspunkt for at køre hele eller dele af tredje etape. Og det er det perfekte sted at bo, hvis man vil slappe af og nyde livet med god samvittighed, når man er færdig med strabadserne på hjul.

OBS
 1. - 4. juli 2022
Overnatning inkl. morgenmad 2899,- pr. person pr. nat

 

Resten af året... 

Overnatning
2-retters menu
Selvsmurt madpakke
Stor morgenbuffet

2 Overnatninger 1399,-
3 Overnatninger 1899,-

Priserne er pr. person i delt dobbeltværelse.  

 Tillæg
Sæson 1. marts - 1. november, 199,- pr. person pr. nat
Weekend fredag & lørdag 1. november - 1. marts, 199,- pr. person pr. nat 

Østersøruten på cykel...

Den smukke og kystnære Østersørute kombinerer nogle af de bedste oplevelser i Syddanmark. Ca. 140 km af den 820 km lange Østersørute går gennem Sønderjylland.

Benniksgaard ligger midt i den smukke sønderjyske natur med Gendarmstien, som løber fra Kruså og til Hørup på Als, lige udenfor døren.

På Fjordvejen til Flensborg langs Flensborg Fjord cykler du bogstavelig talt i vandkanten – og der er masser af muligheder for gode stop undervejs. Herudover finder du en række afmærkede cykelruter både ved skov og strand i området ved Benniksgaard, blandt andet Gendarmstien, Østersøruten (National Rute 8), Gråsten Statsskov (mountainbike) og Spangssporet (mountainbike)

Cykelfærgen Rødsand sejler om sommeren på Flensborg Fjord mellem Danmark og Tyskland, med flere stop for af- og på stigning. På den måde kan du planlægge en længere tur rundt om fjorden – eller tage på en dagstur til Tyskland.
-medbring din egen cykel eller lej en hos os.

 

Online Booking

23 apr 2000 Ændre dato
23 apr 2000 Ændre dato

Ring til os på
+45 7465 0949

Check ind fra kl. 15:00
Check ud senest kl. 11:00