Kl.18.00 Dronningens nytårstale

- hertil serveres et glas mousserende vin med Canapeer 

Menu 1 31/12  (den der er med i opholdet)
Amus
Scampi i hokaidocreme m. urter

Forret
Torsk m. urter i citroncreme og dild, sprød rugbrød og ærteskud

Hovedret som buffet
Helstegt kalvemørbrad
Appelsin marineret svinefilet
Kalkunbryst m. urter svøbt i serranoskinke 

Dessert
Chokolade, karamel, marengs og vanilje is

Menu 2 (kan tilkøbes for DKK 300,- pr. pers.)

Tallerken anrettet
Amus
Caviar på creme af blomkål og dildolie

Forret
Piqueret torsk i hummersauce m. bild og urter

Hovedret
Oksemørbrad og hummer m. garniture, pommes Anna og sherry

Dessert
Variation af kirsebær m. chokolade mousse og sprøde nødder

Herefter kaffe / te med avec og chokolade 


Kl. 24.00: Champagne og hjemmelavet kransekage 
Afslutningsvis serveres der natmad.