Benniksgaard Hotel ved Flensborg Fjord er en ægte perle

Tiden har været god ved Benniksgaard hotel. Den unikke, historiske perle er i evig udvikling og ligger  i naturskønne rammer, selvom den er blot 5 km fra Gråsten og 10 minutters kørsel fra den tyske grænse og motorvej E45.
Her finder du en idyl og afslappende atmosfære i luksuriøse omgivelser, der skal opleves på tæt hold.

Frem til 1997 var slægtsgården Benniksgaard et landbrug med malkekøer, grise og markbrug. Herefter begyndte udviklingen frem til det, vi kender i dag: En traditionsrig beværtning og en bid af den ægte sønderjyske charme og gæstfrihed.

Et ophold på Benniksgaard Hotel, er en rustik oplevelse bygget på høj kvalitet, fleksibilitet og din egen hygge og afslappethed. Som gæst på hotellet kan du nyde en tur på golfbanen, en dejlig spadseretur på Gendarmstien langs Flensborg Fjord ,med en frisksmurt madpakke under armen, eller måske med en romantisk tur igennem Gråsten skov i hestevogn - mulighederne er uendelige.

Trods de funktionsmæssige ændringer, gården har gennemgået de senere år, mærker du tydeligt sjælen fra landbrugslivet i alle kroge og hjørner af de gamle bygninger. Den gamle stald såvel som det smukke stuehus er omdannet til hotelværelser, og i de gamle kornkamre finder du vores stemningsfyldte mødefaciliteter. Hotellet består i dag af 69 skønne værelser samt 10 store luksus-ferielejligheder, et Bed & Breakfast med 9 værelser, 3 møde-og selskabslokaler samt restauranterne "Pejsestuen" og "Panorama". Derudover et anneks med 65 værelser, flere gode møde lokaler, samt en foredragssal og en sportshal.

 

Kig indenfor

Se mere om hotellet i videoerne herunder.